De Hankook iON: Exclusieve band voor Elektrische Voertuigen

In tegenstelling tot voertuigen met verbrandingsmotoren, vereisen banden van elektrische voertuigen – dus banden met een lager geluidsniveau – een hoger draagvermogen. Daarnaast vereisen ze respons op een hogere koppel én een lagere rolweerstand. De iON van Hankook speelt perfect in op de kenmerken van elektrische voertuigen met innovatieve EV-technologie. De iON biedt optimale rijprestaties in alle weersomstandigheden.

De Hankook iON is beschikbaar in een zomerprofiel: iON EVO, en een winterprofiel: iON i*cept.  

Hankook Informatie (Engels)

 

Voor informatie over prijzen en beschikbaarheid mail ons via info@egbersbeek.nl of via onze algemene bandeninformatiepagina.

Klik hier voor meer informatie over EV autobanden op de Hanhook website

Donkere en Natte dagen komen er weer aan.

Voor alle verkeersdeelnemers geldt in dit jaargetijde

"zien en gezien worden".

En Specifiek voor automobilisten: goed licht is beter zicht.
Tijd om de verlichting, vooral in deze periode van het jaar, weer eens wat extra aandacht te geven.

Veiligheid in alle omstandigheden.

Het is daarom van belang om extra aandacht aan het profiel van uw banden te schenken. Wenst u ondersteuning of een passende aanbieding, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Zomer, all season of winter? Dan kunnen wij u zeker van dienst zijn. Wij leveren (bijna) alle merken autobanden met een groot aanbod aan uitvoeringen en types.

Wij kunnen deze banden voor u monteren op lichtmetalen of stalen velgen in onze service werkplaats.

Winterbanden Routeplanner in Europa

Ga jij deze winter op pad in Europa?Ga je op skivakantie of reis je door winterse gebieden? Check de regels over winterbanden en sneeuwkettingen in onze routeplanner. Dan weet je zeker of je aan alle plaatselijke wetten voldoet. 

Lees meer »

Duitsland verscherpt regels voor winterbanden

Duitsland gaat de regels voor winterbanden verscherpen. Vanaf oktober volgend jaar zijn winterbanden met de M+S (modder en sneeuw) aanduiding verboden. Die banden zijn vrijwel nergens meer in de handel, maar de kans is groot dat automobilisten ze nog steeds in het najaar laten monteren. Bij winterse omstandigheden mogen zij in Duitsland vanaf eind volgend jaar alleen nog banden met het Alpine symbool gebruiken.

Lees meer »

Een op de twintig auto’s rijdt op gevaarlijke banden

De bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche VACO, onderzocht dit jaar de banden van 1501 personenauto’s. Een verontrustende conclusie: bijna vijf procent van die auto’s heeft minimaal één band die meteen vervangen zou moeten worden. Zou je dit omrekenen naar het totale wagenpark in Nederland, dan komt dat neer op ongeveer een half miljoen auto’s. Bij 3,9% van de onderzochte auto’s had een of meerdere banden zichtbare schade. Hieronder vallen onder meer vervorming van de zijwand, insnijdingen en verouderingen. Wij kunnen deze banden voor u beoordelen of deze al dan niet vervangen moeten worden.

Lees meer »

Contactgegevens

J.G. Egbers Automaterialen
Didamseweg 23
7037 DJ  Beek (montferland)
Telefoon: 0316-531349
e-mail: info@egbersbeek.nl

Openingstijden

Maandag 08.30 t/m 18.00 uur
Dinsdag 08.30 t/m 18.00 uur
Woensdag 08.30 t/m 18.00 uur
Donderdag 08.30 t/m 18.00 uur
Vrijdag 08.30 t/m 18.00 uur
Zaterdag 09.00 t/m 16.00 uur