Paardentrailers verdienen onderhoudsbeurt

Voorkom ongelukken en boetes.

Uit recent onderzoek is gebleken dat 45% van de trailers met versleten banden aan het verkeer deelneemt.

Een paardentrailer wordt zeer regelmatig gebruikt. Een trailer vervoert uw paard naar de plaats van bestemming, maar doet dit echter wel met snelheden tot 90 kilometer per uur. Uw paard en auto dienen in goede conditie te verkeren. Dit geldt natuurlijk ook voor de paardentrailer. Daar komt bij dat paardentrailers meestal niet elke dag worden gebruikt. Ze staan vaak lang buiten stil in zon, regen, sneeuw, kou en hitte. Voor een paardentrailer is onderhoud zeker geen overbodige luxe.

Wij kijken niet alleen naar de staat van uw banden. Wij kijken ook naar het remsysteem, de opbouw, de as(sen), het chassis, de verlichting en de bodem. Kortom de algehele staat van uw paardentrailer wordt goed onderzocht.

De politie controleert regelmatig de staat van paardentrailers. De technische mankementen waarvoor de meeste bekeuringen worden uitgedeeld, kunnen met een onderhoudsbeurt voorkomen worden.

Wij staan voor u klaar om u daarbij te helpen. U wilt toch ook de garantie dat het vervoermiddel van uw edele viervoeter weer veilig en bedrijfsklaar is?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.