0316-531349

Welkom bij J.G. Egbers Automaterialen!

Koplampen - Cleaning & Care - Webshop

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Turtle Wax Headlight Restorer Kit

  Turtle Wax Headlight Restorer Kit

  € 15,99

  Turtle Wax Headlight Restorer Kit herstelt vergeelde koplampen en verbetert de effectiviteit van de koplampen.

  Turtle Wax Headlight Restorer Kit combineert het gemak en snelheid van de vloeibare herstellers met de effectiviteit van de poetspads om koplampen te herstellen. 

  Meer info
 2. Presto Koplamp Reparatieset (365171)

  Presto Koplamp Reparatieset (365171)

  € 17,03

  Heeft u doffe of verweerde koplampen? Maak ze weer als nieuw met de professionele Presto koplamp reparatieset. Doffe koplampen doen niet alleen afbreuk aan het uiterlijk en de waarde van uw auto, ze zorgen ook voor een groot veiligheidsrisico. Wazige koplampen reduceren de zichtbaarheid voor andere weggebruikers en kunnen tevens de lichtbundel verstrooien. De Presto koplamp reparatieset bevat alles wat nodig is om professionele resultaten te bereiken.

  Meer info
 3. Colormatic Koplamp Reparatieset (359248)

  Colormatic Koplamp Reparatieset (359248)

  € 38,99

  Tegenwoordig worden de moderne koplampen gemaakt van kunststof met een speciale coating. Deze koplampen hebben veel te verduren, zoals steenslag, UV-licht, zout, insecten en weersinvloeden. Doffe koplampen doen niet alleen afbreuk aan het uiterlijk en de waarde van uw auto, ze zorgen ook voor een groot veiligheidsrisico. Wazige koplampen reduceren de zichtbaarheid voor andere weggebruikers en kunnen tevens de lichtbundel verstrooien. Maak ze weer als nieuw met de professionele Colormatic koplamp reparatieset. De Colormatic koplamp reparatieset bevat alles wat nodig is om professionele resultaten te bereiken.

  Meer info

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren