0316-531349

Welkom bij J.G. Egbers Automaterialen!

J.G. Egbers Automaterialen

Welkom op de site van J.G. Egbers Automaterialen

Wij leveren al 70 jaar auto- en motorbanden, auto-onderdelen en autoaccessoires. Tevens zijn wij al meer dan 25 jaar erkend VACO-specialist in het monteren van auto- en motorbanden, uitlaatsystemen, schokdempers, trekhaken, remmen en overig auto- en motoronderhoud.

Historie

In 1944 is begon Egbers sr. in een schuur aan de Stillewaldweg in Beek voor zichzelf gebruiksvoorwerpen te maken, die hij kon verkopen. Hij deed dit aanvankelijk in combinatie met zijn werkkring bij de Verblifa in Doesburg. Bij deze blikfabriek was hij een vaste klant van de ideeënbus, waarvoor hij regelmatig een beloning kreeg. In die tijd rijpte bij hem het idee, dat uit spullen die door anderen werden achtergelaten, nog best nuttige gebruiksvoorwerpen waren te maken. Zo begon hij te experimenteren. Een foto van zijn eerste werkplaats heeft een plaats gekregen in de huidige werkplaats.

Egbers sr. was een man, die kon maken wat zijn geest hem ingaf of zijn ogen zagen, een vakman pur sang, die daarnaast nog was gezegend met een gezonde handelsgeest. Uit afvalijzer maakte hij stofblikken voor huishoudelijk gebruik en ook paardenbitten, kettingen, roskammen etc. De term recycling was toen nog niet uitgevonden. In die tijd stond Egbers sr. op diverse markten met gereedschappen en de spullen die hij zelf had gemaakt. In 1960 werden de bedrijfsactiviteiten verplaatst naar de huidige locatie aan de Didamseweg.

Contactinformatie

J.G. Egbers Automaterialen
Didamseweg 23
7037 DJ Beek (gem. Montferland)

Tel: 0316-531349
E-mail: info@egbersbeek.nl
Internet: www.egbersbeek.nl

IBAN: NL67RABO0305903772
BIC: RABONL2U
KvK-nummer: 09027003
BTW-nummer: NL001178700B81

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag: 9:00 uur - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Verzendkosten (PostNL/DHL)

Wij versturen de bestelling zodra wij uw betaling ontvangen hebben. Wij hanteren voor het verzenden van uw bestelling twee verschillende categorieën:

Verzendkosten (tot 10kg.) bedragen € 6,95 euro binnen Nederland
Verzendkosten (tot 30kg.) bedragen € 13,25 euro binnen Nederland

Accu's

Accu's worden door ons niet verzonden. Deze zijn alleen af te halen bij J.G. Egbers-Beek Automaterialen. De prijzen van de accu's zijn exclusief loodtoeslag

Uitlaatsystemen

Uitlaatsystemen woorden door ons niet verzonden. Deze zijn alleen af te halen bij J.G. Egbers-Beek Automaterialen dit ivm de lengte en het verpakken

Velgen en levertijd

De levertijd en beschikbaarheid van alle merken velgen is afhangkelijk van de voorraad importeur

Afhalen goederen

Wilt u onderdelen en/of producten in Beek aan de Didamseweg 23 afhalen en u heeft geen bestelling in de webshop geplaatst altijd eerst bellen.