• Verzendkosten binnen Nederland € 6,95
  • Vragen over onderdelen bel 0316-531349
  • Alle onderdelen leverbaar
  • Info@egbersbeek.nl

Donkere en winterse dagen komen er weer aan.

Voor alle verkeersdeelnemers geldt in dit jaargetijde ‘zien en gezien worden’

En specifiek voor automobilisten: goed licht is beter zicht. Tijd om de verlichting, vooral in deze periode van het jaar, weer eens wat extra aandacht te geven.

De donkere en natte dagen zijn in aantocht, het is daarom van belang om extra aandacht aan het profiel van uw banden te schenken. Wenst u ondersteuning of een passende aanbieding, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Zomer, all season of winter? Dan kunnen wij u zeker van dienst zijn. Wij leveren (bijna) alle merken autobanden met een groot aanbod aan uitvoeringen en types.

Wij kunnen deze banden voor u monteren op lichtmetalen of stalen velgen in onze service werkplaats.

 

‘Kies de beste band’ verlengd t/m 2024

VACO is verheugd dat de publiekscampagne Kies de Beste Band nog minimaal drie jaar wordt voortgezet. Momenteel loopt het vervolg van de campagne ‘Geef je banden lucht’. Onderzoek naar de bandenspanning van het Nederlandse wagenpark laat zien dat aandacht hiervoor noodzakelijk blijft.

Lees meer »

Hankook Beste All-Season band 2021

Hankook en Goodyear zijn door Auto Bild uitgeroepen tot “Manufacturer of the Year 2021” in de categorie vierseizoenenbanden. De eerste plek is dit jaar gedeeld tussen de Koreaanse bandenmaker en Goodyear. Deze positie is gebaseerd op de resultaten van eerdere test uit 2021.

Lees meer »

Lancering nieuwe Webshop 2021

Met trots introduceren wij onze nieuwe webshop. De aankomende periode gaan wij de productgroepen en artikelen op deze webshop verder aanvullen. Neem als u op zoek bent naar onderdelen en/of banden gerust contact met ons op.

Lees meer »

Vredestein met nieuwe maten Wintrac

De Wintrac krijgt elf nieuwe maten en is verkrijgbaar in 15 tot 16 inch. Volgens het bandenmerk heeft hij een nieuwe silicacompound, die de levensduur van de winterband tot 10.000 kilometer moet verlengen. De bestendigheid tegen aquaplaning is met 10 procent verbeterd dankzij een nieuw loopvlakpatroon. 

Lees meer »

Continental Ecocontact duurzamer

Continental heeft de rolweerstand van zijn Ecocontact 6 verder verlaagd. De voor Ford ontworpen zomerbanden zorgen volgens de Duitse bandenmaker voor meer bereik bij zowel ev’s, als ice-auto’s.

Lees meer »